După ce a dedicat o melodie copiilor care suferă de Sindromul Down, devenind practic imnul persoanelor cu SD de la noi, Nata Boboc scoate un nou videoclip emoționant. De această dată piesa este în limba rusă și e dedicată persoanelor care luptă cu nemilosul cancer. Iată ce a îndemnat-o să facă piesa și ce mesaj are aceasta.

„Este o creație dedicată celor care au devenit, din nefericire, prieteni cu diagnoza oribilă numită cancer. E încă o filă din cartea vieții mele sau a carierei muzicale, pusă pe portativ și regizată de mine integral cu toată dedicația și din inimă. Pentru mine a fost foarte complicat să redau emoțiile persoanelor care au trecut prin asemenea momente și care le-au depășit în realitate. În același timp a fost ușor, deoarece sunt emoții care au fost trăite, din păcate de multă lume, și practic nu era nevoie să le joci. Eu pe bune mi-am tăiat cosița!”, ne declară pentru EA.md Nata Boboc.

Le este alături prin cântec

„Sunt recunoscătoare tuturor persoanelor cu inima de aur, care au fost, sunt și vor fi alături de sufletele care lupta din răsputeri pentru viață. E greu să fii alături de oameni care au această diagnoză teribilă, e greu să găsești cuvintele potrivite de încurajare, menite să le ridice moralul. E dificil să reacționezi calm și e nevoie să aduni toată înțelepciunea pentru a comunica și a te comporta eficient. Sănătate multă famililor tuturor celor care luptă cu cancerul, dar și celor cu această diagnoză. Restul e în puterile noastre!”, ne-a mai spus Nata Boboc, autoarea piesei, interpreta și regizoarea filmulețului.

Vedeți filmulețul mai jos:

 

Distribuie articolul: