Artista din România a făcut anunțul în ziua lansării celui mai nou videoclip. Aceasta se declară mai fericită ca oricând că va deveni mămică.

Cântăreața de peste Prut este însărcinată! Nicole Cherry, de 22 ani, și Flori Popa, de 30 de ani, sunt împreună de aproape trei ani. Cuplul trăiește o frumoasă poveste de dragoste și sunt în culmea fericirii, căci vor deveni în curând părinți.

Nicole Cherry a lansat melodia „Scrie-mi pe suflet”, însoțită de un videoclip emoționant, prilej cu care care artista, de 22 de ani, a făcut și marele anunț: este însărcinată. În videoclip apare și iubitul artistei, Florin.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate sentimentele și emoțiile la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una. Am învățat ce e iubirea absolută. Semnat, mami și tati!”, este anunțul emoționant făcut de artistă, pe rețelele sociale.

Interpreta a postat o fotografie sugestivă în care apare burtica de graviduță, preluată din noul său videoclip. Este un copil dorit pentru Nicole, într-ucât aceasta a vorbit încă în ianuarie că își dorește să devină mamă.

Distribuie articolul: