Cheslie Kryst, care a fost desemnată Miss Statele Unite în 2019, a murit weekend-ul trecut (duminică dimineața) după ce s-a aruncat de la fereastra apartamentului său din Manhattan, potrivit poliţiei newyorkeze

Trupul neînsufleţit al fostei Miss SUA a fost găsit la ora locală 07:00 în faţa clădirii Orion de pe strada 42, un zgârie-nori cu 60 de etaje select aflat într-o zonă din centrul Manhattanului, în apropiere de Times Square, în care tânăra deţinea un apartament.

Cheslie Kryst, care avea vârsta de 30 de ani, colabora în prezent la programul de varietăţi „Extra”, ai cărui producători au emis un comunicat în care au anunţat că sunt devastaţi de cele întâmplate şi au subliniat că fosta Miss SUA „era o parte foarte îndrăgită din familia” acestei emisiuni.

Născută în Michigan, Cheslie Kryst absolvise un liceu cu profil economic şi studiase dreptul, iar înainte de se prezenta la concursul de frumuseţe Miss SUA din 2019 a lucrat ca avocată şi a înfiinţat blogul de modă White Collar Glam.

Familia tinerei a cerut să-i fie respectat dreptul la intimitate în aceste momente de mare tristeţe, subliniind că Cheslie „i-a inspirat pe mulţi cu frumuseţea şi puterea ei”. „Îi păsa, iubea, râdea şi strălucea”, se arată în comunicatul de presă publicat de familia ei.

Kryst a împărtășit o fotografie cu ea pe Instagram cu doar câteva ore înainte de a se sinucide: „Fie ca această zi să vă aducă odihnă și pace.”

Potrivit poliţiei, Cheslie Kryst a lăsat un mesaj de adio, în care le transmite regrete celor dragi şi lasă toate bunurile mamei ei.

Kryst a fost avocat complex de litigii care a lucrat pro bono. A ajutat la eliberarea unui client care fusese condamnat la închisoare pe viață. De asemenea, a petrecut ani de zile strângând fonduri pentru organizațiile nonprofit „Dress for Success” și „Big Brothers Big Sisters of America”, relatează Insider.

Dacă treci prin momente grele și ai nevoie de sprijin emoțional, accesează pentruviata.md

Distribuie articolul: