Tiffany Taylor este femeia care și-a făcut 13 operații plastice de dragul unei asemănări cu idolul ei, Ivanka Trump. Aceasta a fost protagonista unei emisiuni din cadrul reality-show-ului „Botched”, unde a relatat despre calea parcursă pentru a-și atinge visul.

Tiffany a apelat prima dată la chirurgul plastician atunci când s-a despărțit de soțul său, după o căsnicie de 10 ani. Femeia și-a operat de mai multe ori nasul și a avut mai multe intervenții la sâni. De asemenea, a apelat la liposucție, botox și și-a accentuat pomeții. „Am fost foarte drăguță, dar acum sunt și mai atractivă”, a spus Tiffany.

tiffany taylor 1

Vezi și: „Dormi mai puțin și nu te odihni în fața televizorului.” 10 secrete ale succesului, inspirate de Ivanka Trump

Tânăra consideră că Ivanka Trump este un model pentru toate femeile, de aceea a decis să devină ca ea, iar în acest sens, Tiffany a suferit mai multe operații într-o singura intervenție, astfel încât a avut doar trei anestezii în ultimul an.

tiffany taylor 3

Tiffany visează și la alte transformări cu ajutorul chirurgiei plastice, însă medicii îi recomandă cu fermitate să se oprească și să apeleze din nou la bisturiu peste minim 4 ani.

Sursa: Cosmo.ru

tiffany taylor 2

Citește și: Ivanka Trump rămâne fără contract pentru linia de haine și pantofi pe care o semnează

Autor: Mariana Mereacre, stagiară