Tiffany Taylor este femeia care și-a făcut 13 operații plastice de dragul unei asemănări cu idolul ei, Ivanka Trump. Aceasta a fost protagonista unei emisiuni din cadrul reality-show-ului „Botched”, unde a relatat despre calea parcursă pentru a-și atinge visul.

Tiffany a apelat prima dată la chirurgul plastician atunci când s-a despărțit de soțul său, după o căsnicie de 10 ani. Femeia și-a operat de mai multe ori nasul și a avut mai multe intervenții la sâni. De asemenea, a apelat la liposucție, botox și și-a accentuat pomeții. „Am fost foarte drăguță, dar acum sunt și mai atractivă”, a spus Tiffany.

tiffany taylor 1

Tânăra consideră că Ivanka Trump este un model pentru toate femeile, de aceea a decis să devină ca ea, iar în acest sens, Tiffany a suferit mai multe operații într-o singura intervenție, astfel încât a avut doar trei anestezii în ultimul an.

tiffany taylor 3

Tiffany visează și la alte transformări cu ajutorul chirurgiei plastice, însă medicii îi recomandă cu fermitate să se oprească și să apeleze din nou la bisturiu peste minim 4 ani.

 

tiffany taylor 2

 

Autor: Mariana Mereacre, stagiară