Caz groaznic la Botanica: O femeie de 36 de ani și-a înjunghiat copiii - o fetiță de un an și un băiețel de 12 ani, iar după asta și-a tăiat venele, scrie Protv.md. Toți trei au ajuns în această noapte în stare gravă la spital.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 2:30. Potrivit poliției, femeia de 36 de ani și-a înjunghiat de câteva ori fetiță de un an, în zonă toracică, iar apoi și-a înjunghiat și băiatul de 12 ani, provocându-i răni pe toată suprafața corpului. Imediat după asta, femeia și-a tăiat venele, încercând să-și pună capăt zilelor, notează sursa citată.

Oamenii legii spun că soțul femeii s-a alarmat în urma unui apel telefonic, în care soția îl anunța că nu se simțea bine. Acesta și-a rugat mama să meargă să o vadă. Ajunsă la față locului, soacra femeii a chemat ambulanța și a împiedicat-o pe această să-și pună capăt zilelor.

Ambii copii sunt internați în stare gravă la spital, fetița – la Institutul Mamei și Copilului, iar băiatul – la Spitalul pentru Copii V. Ignatenco. Potrivit celor de la Urgență, femeia a ajuns la spital, în jurul orei 5:00, cu hemoragie extinsă și a fost internată la reanimare, iar ulterior operată și conectată la respirație artificială.

După ce își va reveni, femeia urmează să fie consultată de către un medic psihiatru, iar pe acest caz se desfășoară deja o anchetă penală pentru tentativă de omor.

Sursa: ProTV.md

 

Distribuie articolul: