O pasageră care a refuzat să citească instrucțiunile de securitate sau să privească clipul video cu instrucțiuni de securitate a fost dată jos dintr-un avion al companiei Air New Zealand, care decolase din Wellington.

Femeia se așezase pe un loc de lângă culoar, lângă ieșirile de urgență din avion, însă a ignorat toate indicațiile însoțitorilor de zbor și a refuzat să citească sau să asculte un clip cu instrucțiuni de siguranță, transmite digi24.ro.

„Clipul începuse să ruleze, iar însoțitoarea de zbor le arăta pasagerilor un pliant cu indicații, însă femeia a început să citească o carte. Însoțitoarea de zbor a rugat-o să fie atentă și a fost foarte amabilă, a insistat, însă aceasta și-a băgat degetele în urechi, iar partenerul ei se uita în telefon”, a povestit un pasager.

Întrucât comportamentul celor doi întârziase deja decolarea avionului, ceilalți pasageri au început și ei să îi roage să asculte de însoțioarea de zbor. „Nu părea să le pese”, a adăugat un martor.

În cele din urmă, avionul a fost întors din drum la terminal, iar femeia a fost dată jos din aeronavă, deoarece „a refuzat să respecte instrucțiunile echipajului”. Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a confirmat că un pasager a fost dat jos din avion, însă nu se știe dacă și partenerul femeii a fost lăsat în aeroport.

Distribuie articolul: