Poți deveni populară nu doar datorită talentelor și capacităților pe care le posezi, poți fi populară și datorită codului genetic pe care l-ai moștenit de la părinții tăi, da, e posibil! Este cazul locuitoarei din Chicago, Ren Bud. Încă de mic copil, femeia se evidențiază datorită înălțimii și lungimii picioarelor, care acum constituie 134 cm și 11 mm. Deja în clasa întâi, Ren era de o înălțime cu profesoara sa.

Sursă: twizz.ru

Deși este născută în Mongolia, Ren a locuit în Coreea, iar acum în Chicago. Înălțimea ei constituie 208 cm, dintre care 134 cm sunt doar picioarele, anume ea este deținătoarea celor mai lungi picioare. Tot ea a întrecut-o pe Ecaterina Lisina, a cărei picioare au lungimea 133 cm.

Ren s-a născut într-o familie unde toți membrii sunt înalți, din acest motiv, înălțimea ei nu a surprins pe nimeni. Înălțimea tatălui este 208 cm, iar a mamei – 185 cm.

Sursă: twizz.ru

Deja în clasa întâi, Ren avea înălțimea 168 cm, chiar dacă nimeni nu râdea de ea, mai târziu ea s-a întâlnit cu unele probleme din cauza înălțimii. Să începem de la faptul că ea nu-și poate găsi haine și încălțăminte, majoritatea le comandă din internet.

Sursă: twizz.ru

Datorită înfățișării neobișnuite, femeia a devenit model pentru un brand și acum se bucură de mai multă atenție și are succes în mediul online, iar urmăritorii mereu o susțin și încurajează.

Sursă: twizz.ru