Americanca Lyn Slater este dovada vie a faptului că stilul vestimentar chiar nu are granițe de vârstă și este un stereotip inventat tot de oameni. Fashion bloggerița poate fi întâlnită oricând pe strădă chiar în timp ce pozează pentru blogul său de modă - accidentalicon.com sau pentru contul său de Instagram - @iconaccidental, urmărit în prezent de peste 50 de mii de internauți.

„Am fost mereu atrasă de modă, iar o parte din pasiune vine de la bunica, care avea un simț incredibil al stilului. Moda este pentru mine un act de crație. Moda îmi permite să-mi exprim identitatea și libertatea. Sunt cine doresc să fiu”, recunoaște Slater.

Profesoară de meserie, Slater este fashion bloggeriță de doar 3 ani, însă a reușit deja să cucerească admirația street fotografilor și a brandurilor vestimentare, care o invită frecvent la spectacole de modă. Recunoaște că presudonimul său – „icoană accidentală”, se trage din debutul său în lumea modei, după ce a apărut foarte întâmplător pe paginile unei reviste celebre.

Autoarea blogului de modă a fost solicitată de numeroase ori să pozeze și pentru paginile unor publicații de modă ca Harper’s Bazaar Brazil, Vogue Mexico ș.a.

„Sunt foarte norocoasă că partenerul meu de viață, Calvin, este un fotografi talentat. Grație lui, pozele mere pentru blog sunt realizate și editate într-un timp foarte scurt. Ne distrăm atunci când realizăm fotografiile și le edităm odată cu prânzul sau cina. Blogul ne permite să exprimăm creativitata cuplului nostru, să petrecem mult timp împreună și să ne bucurăm de viața la New York”, susține fashion bloggerița.

Acum, Lyn Slater visează să-și creeze o echipă mare și să-și transforme blogul într-o revistă de modă pe internet.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: