O prezentatoare de televiziune a aflat că soţul ei a murit într-un accident de maşină, chiar în timp ce anunţa ştirea, intrată în regim de Breaking News, la postul indian IBC24, scrie evz.ro

Pe măsură ce parcurgea detaliile dramaticului acccident soldat cu moartea a trei persoane, Supreet Kaur, 28 de ani, a realizat că partenerul ei de viaţă, Harshad Kawade, este una dintre victime. Femeia nu a mai avut niciun dubiu după ce a remarcat, în imaginile care se derulau pe ecran, modelul mașinii implicate în accident – un Renault Duster – şi numărul de înmatriculare.

Kaur a făcut însă în aşa fel încât să nu se simtă cât de tulburată era de acea informaţie şi chiar a intrat în legătură directă cu corespondetul postului aflat la locul accidentului. Ea a reuşit să-şi păstreze calmul încă alte zece minute cât a mai durat jurnalul, profesionalismul şi uriaşa sa stăpânire de sine fiind ridicate în slăvi de colegii de redacţie. Abia după terminarea jurnalului de știri a fugi repede din studio şi a izbucnit în lacrimi.

Sursa: evz.ro

Foto: Channel NewsAsia7

Distribuie articolul: