Ida Galich, în vârstă de 31 de ani, și-a prezentat noua emisiune pe YouTube, numită „Există întrebări”. Prima invitată a eroinei a fost chiar fosta ei prietenă, Nastya Ivleeva, în vârstă de 30 de ani. În urmă cu doi ani, Ida și Nastya erau cele mai bune prietene, dar la un moment dat, au oprit, brusc, comunicarea. Atunci, mulți fani s-au întrebat care este motivul real al conflictului lor. Fanii au aflat adevărul: Ivleeva și Galich au vorbit deschis pentru prima dată despre cearta lor, în noul show.

Fiecare dintre fete și-a prezentat versiunea a ceea ce s-a întâmplat – aceasta a fost prima lor conversație sinceră după ceartă.

Foto: peopletalk.ru

Prima care și-a prezentat versiunea a fost Nastya. Potrivit acesteia, pur și simplu nu era pregătită pentru sarcina lui Ida și nu-i putea oferi ajutorul și sprijinul de care avea nevoie prietena ei:

„La un moment dat, am pierdut firul. Sincer, faptul că ai rămas însărcinată a fost neașteptat pentru mine. Asta este normal. Tu ai făcut un nou pas în viața ta, care este de înțeles doar pentru tine. Iar după ce te-ai întors, totul s-a schimbat, ai început să gândești altfel. Înainte de asta, am avut o altfel de viață, una mai interesantă: tu și cu mine ne băteam, ne roteam, filmam, mergeam împreună peste tot. Mi-a fost greu să mă schimb de la acest „hop-hey-la-la-ley” într-un prieten care începe brusc să înțeleagă niște vremuri foarte intime, liniștite, modeste care au venit în viața ta. Mie mi s-a spus brusc: „Să stăm acasă și să bem un ceai”. Cu timpul doar am înțeles că am făcut o greșeală când am renunțat la tine”, a mărturisit Nastya.

Foto: realitatea.md

Și Ida și-a împărtășit opinia despre conflict. Ambele foste prietene au început să plângă în timpul showului.

Gazda emisiunii „Există întrebări” a recunoscut că a fost foarte rănită de o promisiune lui Nastya, pe care în cele din urmă nu a putut să o respecte:

„Voi vorbi despre lucrul care mă roade. Când împreună ne veseleam, chiar și serveam câte un păhărel, odată un pic amețită te-am întrebat: ce se va întâmpla când voi rămâne însărcinată? Și ai spus: „Galich, te voi ține de această mână și voi rămâne acolo cât va fi necesar”. Când ți-am scris odată în mod direct și ți-am cerut să-mi acorzi ceva timp, ai spus: „Sarian, Vasya, acum sunt ocupată și mă duc la cinematograf”. Am întrebat de ce nu m-ai invitat la cinema și pe mine și mi-ai răspuns: „Nu am invitat pe mulți la cinema”. Înțeleg că erai obosită. Dar nu ar fi fost nicio supărare, dacă nu ar exista această conversație și promisiune, că vei fi întotdeauna cu mine. Asta m-a doborât. Ai scris frumos: „Sunt gata să fiu prietena ta, dar nu una dintre cele mai bune”. Dar eu nu am jumătate de măsură la așa ceva. Te-am iubit sincer și am fost gata să-ți ofer totul. Credeam că și la tine era așa”, a mărturisit și Galea.

Foto: hello.ru

Nastya Ivleeva a recunoscut că încă o iubește pe Ida și îi este foarte dor de ea. Galich a răspuns că i-ar plăcea foarte mult să-și întoarcă vechea prietenă, dar până când nu este sigură că ar putea face acest lucru. 

În comentariile de pe rețelele de socializare, mulți utilizatori au menționat că Ida a fost cu adevărat sinceră în conversația cu fosta ei prietenă, dar Nastya a fost acuzată de aroganță și viclenie.

Vizionează toată emisiunea mai jos:

Sursa: spletnik.ru

Distribuie articolul: