Eurovisionul înseamnă de fiecare dată explozii emoționale din partea concurenților, iar un mesaj transmis în direct, în timpul concursului, ajunge instantaneu la milioane de spectatori. Ieri seară, o concurentă a fost cerută de mireasă chiar în Green Room-ul competiției de la Kiev.

Nimeni nu se aștepta (probabil, cu excepția prezentatorului) că înainte de anunțarea rezultatelor de aseară, una din concurentele semifinalei 2 avea să fie cerută de mireasă.

Fericita s-a dovedit a fi nimeni alta decât Jana Burčeska (23 de ani) – reprezentanta Macedoniei, care a fost cerută în căsătorie în timp ce unul dintre prezentatori discuta cu semifinaliștii din Green Room-ul amenajat la Centrul Internațional de Expoziții din Kiev.

Totul s-a întâmplat atât de repede, încât Jana a rămas fără nicio replică, iar tânărul a uitat să-i pună inelul pe deget, întinzându-i cutia, emoționat. Răspunsul a fost unul pozitiv, stârnind un val întreg de aplauze, în sală.

Curios este că înainte de evoluția sa pe scenă, concurenta în vârstă de 23 de ani a comunicat LIVE că este în așteptarea primului copil.

Până la finalul serii, Macedonia nu a fost inclusă în lista cu cei 10 finaliști, însă nici asta nu a contat, pe lângă emoțiile trăite în legătură cu logodna.

Vedeți aici evoluția Janei Burčeska în semifinala de aseară:

Foto: captură video