În urma campaniei de binefacere lansate de Inspectoratul General de Poliție „Copil Școlarizat – Copil Protejat”, copiii din familii social – vulnerabile au primit ghiozdane, rechizite și seturi de hăinuțe pentru a merge la școală. Campania a avut mai mulți parteneri, care au făcut posibilă realizarea ideii inițiale a proiectului, printre parteneri se numără și ROGOB, care este mereu deschis spre susținerea campaniilor sociale. 

Scopul campaniei este prevenirea abandonului școlar în rândul categoriilor defavorizate de copii, în același timp campania încurajează tinerii să-și continuie studiile prin sensibilizarea societății de a se implica în protejarea și educarea copiilor care sunt supuși anumitor riscuri.

Participanții campaniei și-au dat întâlnire în Piața Marii Adunări Naționale, de unde mașinile încărcate cu daruri au pornit în toate raioanele țării.

Campania se poate bucura cu rezultate frumoase, astfel încât 1900 de copii au primit pachete cu donații care conțin rechizite școlare, ghiozdan și un set de haine. Donațiile au fost clasate în funcție de sex, vârstă și în același timp s-a ținut cont și de familia din care provine copilul.

Compania ROGOB a participat activ în derularea campaniei „Copil Școlarizat – Copil Protejat” a cărei impact social este de o importanță majoră pentru societatea din Republica Moldova, astfel încât aceasta vizează nu doar școlarizarea tinerilor, dar și reducerea ratei criminalității juvenile din țară prin promovarea spiritului de responsabilitate civică.

P

Distribuie articolul: