„Am produs o bere specială pentru a ne exprima recunoștința în adresa eroilor din linia întâi , personalul medical antrenat în lupta cu COVID-19”, au anunțat cei de la Efes Moldova. Compania a numit băutura „Chișinău Mulțumim Eroilor” și a menționat că va dona integral profitul de la comercializarea acestei beri , mulțumindu-le astfel doctorilor pentru eroismul și efortul inimaginabil de care dau dovadă zi de zi în perioada pandemiei.

„Ei depun suflet și stăruință în munca lor, noi am depus suflet și stăruință în ceea ce putem face cel mai bine – berea noastră Chişinău. Lansare acestei ediții este un mic gest, menit să le ușureze măcar un pic munca. Așa am ales noi să MULȚUMIM EROILOR!”, notează cei de la Efes Moldova.

Bere Chișinău este cel mai mare brand de bere și cea mai consumată bere din Moldova. Compania notează că a simțit responsabilitatea de a se alătura astfel efortului comun pentru susținerea cadrelor medicale și a spitalelor. Precizăm că Efes a mai contribuit și cu bani, dezinfectante, apă potabilă și produse pentru cadrele medicale chiar de la începutul pandemiei.

„Împreună vom genera o sumă importantă de bani din care noi vom dezvolta și dota camere de odihnă pentru personalul medical din cadrul spitalelor care au stat în linia întâi. Pentru că ne gândim la personalul acestora care au obosit și uneori au nevoie de un fotoliu mai comod, o cafea sau o apă rece. Pentru că, în primul rând, eroii sunt și ei oameni, și chiar dacă par sa aibă puteri supra-naturale, au nevoie și de odihnă”, mai menționează compania producătoare de bere.

Chişinău Mulțumim Eroilor este produsă după o rețetă originală, special pentru acest proiect, cu un gust plăcut amărui și aromă bogată, pe placul tuturor iubitorilor de bere clasică. Berea Chișinău Mulțumim Eroilor este deja disponibilă în supermarketurile din Chişinău, iar în următoarele săptămâni va putea fi găsită și pe rafturile magazinelor din toată țara.

Găsește ediția specială de bere „Chișinău – Mulțumim Eroilor” și contribuie la susținerea personalului medical din prima linie. Solidaritatea este cauza care contează cu adevărat pentru societate în astfel de momente.

P