Cristina provine dintr-o familie simplă, a fost mereu pasionată de sport și este unica femeie din Serviciul Escortări și Acțiuni Speciale a Centrului Național Anticorupție. Atunci când îmbracă echipamentul nimeni nu își dă seama că sub cagulă se află o domnișoară, poate un pic statura, care este un pic mai mică ca a colegilor ei. 

Cristina a practicat mereu  sportul de performanță, fiind și maestru în sport la rugby. A muncit mult, are forme și calități sportive de invidiat. Merge zilnic la sala de sport, antrenamentul fiind unul specific, fizic, de rezistență, de alergare, dar și tactic, care include și procedee de autoapărare.

Ca singura femeie din cadrul structurii, Cristina s-a simțit protejată de echipă, dar niciodată nu a fost pusă să stea deoparte. „La început simțeam că bărbații încercau să mă ocrotească poate într-un fel oarecare, dar eu le spuneam: nu, vă rog frumos nu îmi faceți favoruri, eu vreau singură să lucrez de rând cu voi”, a povestit tânăra într-un reportaj realizat de Jurnal TV.

Întrebată cum este să fie zilnic supusă pericolului și având un job pe care societatea l-ar cataloga drept unul mai potrivit pentru bărbați, Cristina a spus:

„Este ceea ce îmi place și nu găsesc nimic greu aici. Mereu am spus că îmi place, mă regăsesc aici și mereu am găsit punctul de mijloc la tot ce fac eu și la toată activitatea mea, în care nu trebuie să fac niciun sacrificiu”. 

 

*poza simbol

Distribuie articolul: