O bloggeriță de lifestyle, din Chișinău, cu aproape 100.000 de urmăritori pe Instagram a sărit în gol de la etaj și a decedat. Incidentul s-a întâmplat în seara zilei de 9 iunie.

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, a sărit în gol de la etajul 14 a unui bloc de locuit de pe strada Gheorghe Asachi din capitală. Își spunea Nica și era foarte activă pe rețelele sociale, făcându-și apariția și în cadrul show-urilor televizate.

„Imediat la fata locului s-a deplasat grupa operativă fiind solicitat și medicul legist. Ajunși la fața locului, polițiștii au depistat în curtea blocului corpul neînsuflețit al acesteia. La examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime”, a precizat Natalia Stati pentru tv8.

Potrivit oamenilor legii, tânăra locuia cu iubitul său, iar în momentul tragediei acesta nu era acasă. Aceasta ar fi lăsat un bilet de adio în care și-a cerut iertare de la apropiați.

De asemenea, cu puțin timp înainte de tragedie, tânăra a făcut o postare pe contul său de Instagram – o imagine neagră pe care a semnat-o „Sfârșit”.

Dacă sunteți în impas sau cunoașteți pe cineva care are nevoie de ajutor, apelați: Serviciul de Susținere Emoțională

Citiți: Prevenirea Suicidului. Aurelia Balan: „Când omul e pe marginea prăpastiei, e vital să fie luat de mână de cei apropiați”