Lunar, femeile cheltuie sume enorme de bani pe haine și accesorii. De cele mai multe ori, multe dintre acestea rămân în dulap, nepurtate.

Marina Testino este o fată cu mii de urmăritori pe Instagram, notează divahair.ro. Nu de puține ori, și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu mania de a cumpăra mereu haine și accesorii. Ea nu înțelege de ce oamenii au nevoie de atât de multe obiecte vestimentare. După ce ani de-a rândul s-a confruntat cu eterna problemă „cu ce mă îmbrac azi”, ea s-a gândit să pună la cale un experiment inedit.

Timp de două luni, zi de zi, a purtat aceeași ținută. Într-un interviu acordat fashionrevolution.com, Marina dezvăluie ce a determinat-o să recurgă la acest gest. Ea a spus că și-ar dori ca oamenii să pună mai puțin accentul pe imagine și să nu se mai lase manipulați de trenduri. Ea crede că trebuie să ne depășim statutul de victime ale societății de consum.  Experimentul ei a fost apreciat, ba chiar și-a adunat câțiva adepți.

Este vorba despre un costum roșu, asortat cu o pereche de încălțări comode, sport.

Tânăra a purtat costumul la petreceri, în parc, chiar și la job.

Ea a ales o culoare atât de vibrantă pentru a atrage atenția asupra pericolului dependenței de shopping. Ținuta era curățată constant, desigur.

SURSA: Divahair.ro

Foto: Instagram.com