Ultimul și cel mai nou episod din seria 100 Years of Beauty, semnate de Cut Video, se referă, în mod neașteptat, la tatuajele din spațiul american. Casey, protagonista acestui clip, s-a aventurat să arate lumii cum au evoluat preferințele în materie de tatuaje, în acest spațiu, în ultima sută de ani.

Casey Lubin a acceptat provocarea tattoo artistului Clae Wlech de a arăta pe propria piele cum au evoluat tendințele în materie de tatuaje, în ultimul secol.

Pentru ca trecerea în revistă să fie cât mai veridică, Casey a trebuit să suporte atâtea înțepături, câte să fie de ajuns pentru a crea 11 tatuaje diferite, pe parcursul unei singure săptămâni. Evident, fiecare dintre tatuaje a trebuit să reflecte realitatea Statelor Unite ale Americii în secolul XX și de la anii de la 2000 încoace.

Fiecare dintre tatuaje a trebuit să reprezinte un stil iconic reprezentativ pentru fiecare deceniu în parte.

Cred că e minunat că ne putem folosi pielea în calitate de pânză și că putem face artă pe anumite părți ale corpului nostru. În cazul în care corpul tău este templul tău, îneamnă că trebuie să fii capabil să-l decorezi cum vrei tu, nu?”, spune protagonista clipului de 3 minute.

Mai jos, vedeți varianta prescurtată a clipului de 3 minute:

Foto: captură video

Distribuie articolul: