Carla’s Dreams cu o nouă surpriză pentru fani. Melodia „Victima” a făcut ravagii în mediul online încă de la prima versiune a sa, iar acum nu s-a schimbat practic nimic. În câteva ore piesa „Victima” care acum sună „altfel” are peste 40 de mii de vizualizări.

Noul videoclip a interpretului este acompaniat la pian. Astfel, acum piesa te cucerește și mai mult.

„O versiune care ne-a plăcut încă din studio, dar care nu a avut o formă până astăzi. Pentru voi!”, a scris Carla’s Dreams.

Și acest videoclip are mari șanse să ajungă în Top-ul preferințelor și să acumuleze peste un milion de vizualizări pe YouTube, acum e doar începutul, care nu este deloc rău. Ascultătorii se regăsesc în melodie și rămân de fiecare dată „fără cuvinte” la propriu. Tu ai reușit să asculți piesa?

Fanii au rămas încântați de noua versiune a piesei „Victima”:

„Încerc să formulez un comentariu în care să spun cât de superb, încântător sună aceste câteva minute, dar adevărul este că am rămas fără cuvinte…Mi-ai încântat sufletul pentru a nu știu câta oară. M-ai transpus acolo, în acea încăpere preț de o clipă încât am uitat ce mă înconjoară. Eu nu știu dacă vei avea timp să citești asta, dar dacă totuși zărești aceste câteva rânduri vreau să-ți spun doar atât… Îți mulțumesc!”
„Nu știu în ce stare emoțională ești tu acum, dar eu sunt în una după o despărțire, dar știu că sunt stări firești și îmi permit să fiu „nasol” e okay câteodata să nu fiu okay. Sunt „victima” relației, iar el e „acolo fără piedestal”. Versiunea cu pianul este ceva deosebit, se mulează după vocea ta. Nu cred că mai aveți un astfel de live. Și tot mă gândesc ce trăiri intense a trebuit să ai, pentru a scrie, cânta, compune în ața fel. Indiferent de situație totul este o lecție, un drum al nostru pe care trebuie sa îl parcurgem. Și totuși, îmi dau seama că și durerea, are frumusețea ei, pe cât de clișeic ar putea să sune”. 
„Felicitări pentru idee! Vocea unică și profundă în combinație cu pianul fac o versiune superbă a piesei Victima”. 
„Fără cuvinte ca de obicei!! Unsă la suflet! Cât talent poate avea un om!!! Bravo și mulțumim”.
Ascultă și tu noua versiune aici și spune ce părere ai despre ea!