Actrița moldoveană Ana Daud va avea un rol principal în spectacolul biografic „I’m Woman”, care urmează a fi prezentat pe 19, 20 și 21 decembrie, la Londra, în localul The Playground Theatre.

„I’m Woman” reprezintă povestea unei femei luptătoare, care nu cedează în fața încercărilor. Este povestea unei fete orfane care a decis să emigreze pentru a lăsa în urma un trecut îngrozitor, plin de abuzuri, scrie în afiș.

Ana Daud mărturisește că spectacolul este inspirat din viața reală.

„Încercând să înțeleg care au fost lecțiile pe care le-am învățat în urma consecințelor traumelor din copilărie, mi-am dat seama că, de fapt, istoria mea este istoria multor femei, nu doar din Republica Moldova. Ca și mulți dintre copiii noștri din Moldova, am simțit lipsa părinților, ei fiind peste hotare. Am fost abuzată în copilărie, am luptat mai mult de 10 ani cu bulimia și anorexia, ma gândeam des la sinucidere și lista poate continua. Dar m-am agățat de viață cu ghearele, căci simțeam că dincolo de toate astea este ceva mai mult”, a spus actrița într-un interviu publicat pe blogul Doinei Sîrbu.

Spectacolul „I’m Woman”, în regia lui Dmitry Acrish, explorează tema femeii, relația copii – părinți și „teme rușinoase despre care nouă, femeilor, ne este frică să vorbim”, precizează eroina principală.

Opera va putea fi admirată pe 19, 20 și 21 decembrie la Londra, pe scena localului The Playground Theatre. Prețul biletelor variază de la 15 lire sterline (în prealabil) și 25 de lire sterline.

Ana Daud s-a născut la 31 August 1989. Este absolventa facultății de actorie la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. A făcut master la Școala Superioară de Teatru „Boris Șciukin”, din Moscova. Apoi a plecat în Franța, unde a devenit cunoscută datorită rolurilor sale în filmul „Dalida” și serialele „Engrenage”, „Quadras” și „18 Clash of Futures”.

Sursa: Agora.md

Distribuie articolul: