Într-o nouă serie de eseuri pe care Keira Knightley le-a scris pentru „Feminists Don’t Wear Pink and Other Lies”, actrița vorbește despre propria experiență în sala de nașteri și o critică pe Kate Middleton, care s-a lăsat fotografiată alături de Prințesa Charlotte, la numai șapte ore după naștere.

Descriind momentul nașterii primului ei copil, Keira le-a spus celor de la Refinery 29: „Vaginul meu s-a despicat. Ai ieșit cu ochii deschiși, brațele ridicate în aer, țipând. Mi te-au pus în brațe, acoperită de sânge, vernix, capul îți era diform din cauza canalului de naștere. Pulsând, gâfâind, țipând”.

Keira Knightley a scris și despre apariția Ducesei de Cambridge imediat după ce a născut, moment care i s-a părut un contrast imens, având în vedere propria ei experiență. „Faptul că Ducesa de Cambridge a ieșit din spital șapte ore mai târziu, machiată și cu pantofi cu toc în picioare, a fost nerealist și un aspect de neatins pentru o mulțime de femei. Knightley a descris fotografiile cu Kate și copiii săi drept „fața pe care lumea vrea să o vadă”.

Fiica Keirei, Edie, s-a născut în același an cu Prințesa Charlotte, adică 2015. Vorbind despre propriile sentimente pe care le-a avut după ce a născut, Keira a sugerat că imaginea lustruită a membrei familiei regale apărând atât de repede după naștere transmite o imagine nerealistă către femei. Actrița a evidențiat în eseul său – „Ascunde.” Ascunde-ne durerea, corpurile care sunt sfâșiate, sânii care se scurg, hormonii care o iau razna. Fii frumoasă. Fii stylish, nu-ți arăta câmpul de luptă, Kate. Șapte ore după ce te-ai luptat cu viața și cu moartea, șapte ore după ce corpul îți este sfâșiat, însângerat, în timp ce o ființă iese din el. Nu arăta. Nu spune. Stai acolo cu fiica ta și fii fotografiată de un grup de fotografi”.

elle.ro

Distribuie articolul: