În ultimele săptămâni, multe vedete ruse s-au mutat în străinătate. Totuși, nu toate celebritățile confirmă zvonurile despre mutarea lor în altă țară pentru totdeauna. 

Printre astfel de vedete, care au părăsit Rusia, se numără: Alla Pugaciova și Maxim Galkin, Yegor Creed, Ksenia Sobchak, Nyusha, dar și mulți alții. Toate aceste vedete sunt acum atacate de public și chiar de cei de la putere. De exemplu, Nikolai Valuev a spus că „un loc sfânt nu este niciodată gol”, iar cântăreața Nyusha a dat explicații pe rețelele sale de socializare, de ce a făcut acest pas. 

Nu este un secret pentru nimeni că Nyusha este un fan al Dubaiului. Acolo a născut ambii copii ai săi. 

„Mulți dintre voi știți că soțul meu lucrează și în străinătate. Merge foarte des în călătorii de afaceri. Și ne-am gândit cum am putea alege un loc care să fie convenabil pentru traiul nostru. Să nu fie foarte departe, pentru ca să nu ne despărțim pe mult timp. În general, am ales două direcții, două orașe – Moscova și Dubai. Și astăzi suntem deja în Dubai, acum voi petrece mult mai mult timp aici. Dar asta nu înseamnă că nu voi ține legătura cu voi. Totul este bine și voi fi cu voi. Vă voi povesti și despre stabilirea noastră de aici”, a spus Nyusha, în vârstă de 31 de ani.

Mulți spun că Nyusha a părăsit Rusia pentru totdeauna. Totuși, vedeta a mai menționat: „Dragii mei, nu am părăsit Rusia definitiv. Vom locui în două orașe – în Dubai și Moscova. Momentan sunt în Dubai”, a declarat ea.

Nyusha a plecat în Dubai cu fiica ei Simba și fiul ei, al cărui nume rămâne încă un secret.

Sursa: woman.ru 

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: