Pentru fiecare cuplu, planificarea unei nunţi poate fi de-a dreptul copleşitoare. Sunteți învăluiți de emoţii, vă doriți ca totul să iasă exact aşa cum v-ați imaginat, invitaţii să se bucure alături de voi, să nu aveți parte de surprize neplăcute în tot acest proces şi multe altele care, din păcate, sunt inevitabile.

Cea mai dificilă parte nu ţine neapărat de alegerea rochiei de mireasă sau de alegerea localului în care să-ţi creezi lumea de basm, ci alegerea datei în care să fii condusă la altar, să fii mireasă.

Potrivit astrologului Carolyne Faulkner, se pare că ziua ideală în care să spui „DA” este 20 februarie 2020, menționează csid.ro. Această dată pare să reprezinte îngerii şi „noile începuturi”.

„În numerologie, numărul 2 reprezintă semnificaţia femeilor puternice şi curajoase care-şi pleacă cu graţie capul”, explică specialistul. „În astrologie, numărul 2 marchează casa Taurului şi, cum semnul zodiacal este condus de Venus, zeiţa dragostei şi frumuseţii, reprezintă răbdarea, tenacitatea şi dedicaţia de a rămâne loial şi de munci din greu pentru a construi o uniune incredibilă şi de lungă durată”, adaugă Carolyne Faulkner.

Aşadar, dacă nu ai stabilit încă o dată a nunţii, poţi lua în calcul aceste informaţii. În plus, chiar dacă nu te-ai gândit la acest pas alături de partener, anul 2020 este perioada ideală de a duce relaţia la un alt nivel. Astrele arată că Saturn se schimbă din semnul zodiacal Capricorn, unde se află încă din 2017.

Este o combinaţie care nu a mai fost văzută din 1960, din era dragostei, a egalităţii şi libertăţii, dar mai ales a libertăţii de a iubi”, explică Faulkner. „În ciuda alinierii planetelor în 2020, cuplurile care vor spune „DA” sub această fază astrologică au şanse mari să fi fost împreună de mai mai multe ori, în alte vieţi”, adaugă astrologul.

Sursa: csid.ro