Moștenitoarea imperiului mediatic Hearst, Amanda Hearst a purtat cinci rochii de mireasă de designer pentru nunta ei cu cineastul Joachim Ronning, care a ținut un weekend întreg.

Mireasa în vârstă de 35 de ani – care este co-fondator al retailerului de modă sustenabil Maison de Mode – s-a căsătorit cu Joachim Rønning la renumitul castel al stră-străbunelui său, mogulul William Randolph Hearst din San Simeon, California.

Nunta anului în România! Cum au arătat cele două rochii de mireasă în valoare de 40.000 de euro, purtate de Adelina Pestrițu (Foto)

Pentru început, cuplul a sărbătorit organizând o cină de repetiție, la care Amanda a purtat o minunată rochie Viktor și Rolf Soir, pe care a accesorizat-o cu o gentuță prețioasă în formă de castel.

La ceremonia principală, Amanda a purtat o rochie de bal cu umerii goi, Oscar de la Renta, în timp ce Rønning a purtat un costum crem. Designerul Fernando Garcia a declarat pentru Town & Country: „Această țesătură și toate celelalte elemente erau obiecte pe care le aveam deja în casă, așa că nu a trebuit să suportăm consumul de combustibil pentru transport. „Elementele corsetului au fost preluate dintr-o rochie existentă, dintr-o colecție anterioară și reutilizată în rochia Amandei, așa că a fost creată pentru a fi complet sustenabilă!”

Pentru recepție, Amanda a purtat o rochie Galvan și înainte de a se încheia noaptea, s-a schimbat într-o rochie Giambattista Valli Haute Couture.

Sâmbătă seara, noii căsătoriți au petrecut la Chateau Marmont, care este locul unde s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu trei ani.

Amanda Hearst este moștenitoarea unui imperiu medi­atic uriaș, evaluat la aproximativ 2 miliarde de euro, stră-strănepoata mogulului William Randolph Hearst. Soțul ei este Joachim Ronning, regizorul „Pirații din Caraibe”, „Maleficenta”, „Kon-tiki”, etc.

Sursa: Harpersbazaar.com

Vezi și: Elie Saab și-a însurat fiul. Faimosul designer a creat două rochii de mireasă spectaculoase pentru nora sa (Video)

Distribuie articolul: