Artiștii și-au unit destinele pe 1 decembrie, în India, iar acum cele două staruri împărtăşesc cu fanii lor fericirea simţită în ziua cea mare. Priyanka Chopra și Nick Jonas au fost niște miri de poveste.

Cântăreţul şi actriţa au devenit soţ şi soţie sâmbătă, în cadrul unei ceremonii Mehendi, de care s-au bucurat din plin atât mirii, cât şi invitaţii lor aleşi pe spânceană. Nick şi Priyanka au postat pe Instagram acelaşi mesaj, însoţit de fotografii minunate din timpul evenimentului, iar fericirea lor este mai mult decât evidentă, notează okmagazine.ro.

“Unul dintre cele mai speciale lucruri pe care relaţia noastră l-a creat este amestecul acesta minunat de familii care-şi adoră şi respectă reciproc cultura şi credinţa. Iar planificarea nunţii noastre, ţinând cont de acest amalgam, a fost o experienţă extraordinară. Pentru o femeie indiană, o parte importantă a nunţii este Mehendi.”

În timpul acestei ceremonii speciale, mireasa este pictată cu henna, astfel încât mesajul transmis ei să fie de sănătate şi prosperitate în momentul intrării ei în mariaj. Nunta în sine este o celebrare întinsă pe mai multe zile, despre care a pomenit chiar actriţa: “Toată lumea va avea nevoie de o vacanţă după nunta asta!”

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Nuntă regească! Miss Moscova 2015 s-a măritat cu regele Malaeziei, de două ori mai în vârstă decât ea (Foto)