Corina Stratula este pasionată de numere și astfel de devenit numerolog și antrenor pentru destin. andreearaicu.ro a realizat un interviu cu aceasta în care s-a povestit despre  cele mai importante numere din viața noastră, despre cum ne afectează și cum ne pot ghida în viață.

Există numere nefaste?

Corina Stratulat: Din punctul meu de vedere nu există bine și rău, totul e așa cum e. Ar fi nefiresc să încadrăm anumite cifre sau numere că și numere nefaste, să ne creăm o imagine care ne sperie sau să evităm să experimentăm ceva din această cauza. Din punct de vedere numerologic fiecare cifra are o semnificație calitativă și vibrație energetică.

AR: Care sunt numerele care impacteaza anul 2020 și cum anume?

CS: Cel mai mare impact în 2020 la nivel universal este explicat de cifrele 2 și 4. 2-ul semnifică emoție, energie feminină, LUNA, dualitate, antagonism, desăvârșirea unității văzute că întreg și atragerea contrariilor, relație, comunicare. 2-ul ne transmite o dorința de colaborare, armonie, tact, diplomație.

Ușor de înțeles că în 2020 orice activitate în echipa, în parteneriat va avea succes și că individualismul trebuie lăsat în plan secund. Se resimte nevoia de apartenența la o comunitate cu obiective comune, nevoia de a ne conecta la cât mai multe persoane. La nivel de relații, energia fiecăruia feminină se va resimți prin diverse reacții extreme.

Recomand tuturor cât mai des în decursul zilei întrebarea „Oare ce simt acum?”.

Când apare cifra 4 ne transmite mesajul de certitudine, claritate, practicism, muncă serioasă. Așa că indiferent de activitatea pe care o ai, nu mai e cazul să lași lucrurile la nivel superficial, ți se cere seriozitate, muncă asumată și finalizarea a ceea ce ai început. Este o perioada ideală pentru a da viață unui proiect construit pe baze solide, folosind sisteme, reguli și proceduri. Mare atenție când apare un comportament rigid: folosește-l în interesul proiectului, nu-l lasă să te blocheze în cooperarea cu echipa.

4 este legat și de corpul fizic, ne transmite atenția pe starea de sănătate și cât de mult îl prețuim. Fiind un an cu impact emoțional, îți dai seama că gestionarea incorectă a emoțiilor tale se transformă în somatizarea diverselor afecțiuni și chiar boli în corp. Activează-ți corpul prin mișcare, prin exercițiile fizice de care are nevoie, respectă-l și te vei bucură de el.

 Cum ne influențează dată nașterii?

CS: Numerologia ne oferă extrem de multe informații prin interpretarea cifrelor din dată de naștere. Înțelegem structura unei persoane pe cele 9 sfere ale sale, cele 9 tipuri de inteligență umană. Realizând matriță psiho-energo-informațională, vedem toate mecanismele de funcționare ale omului, instinctele, reacțiile, blocajele emoționale, anumite predispoziții etc. Și ceea ce interesează pe toată lumea, cifra destinului, care ne ghidează către destinul nostru, către misiunea personală.

Această informație ne ajută să avem succes profesional, să avem relații armonioase și să ne păstrăm sănătatea corpului.

 Există numere norocoase? Cum le identificăm?

CS: Putem consideră că și norocoase cifrele noastre din vibrația interioară și cifra destinului. De exemplu, pentru o persoană născută pe 2.3.1981, va avea vibrația interioară 2 și cifra destinului 6 (2+3+1+9+8+1=24, 2+4=6).

 Cum se calculează cifra destinului și ce semnificație are?

CS: Cifra destinului se calculează prin adunarea tuturor cifrelor din dată de naștere, și se reduce la o singură cifra. (excepție numerele maestre). De exemplu, pentru o persoană născută pe dată de 13.4.1976, calculul este 1+3+4+1+9+7+6=31, 3+1=4. Cifra destinului este 4.

Data căsătoriei poate avea un impact asupra relației de cuplu?

CS: Cu siguranță. Interpretând numerologic dată când se semnează primul act de un cuplu putem înțelege foarte multe despre evoluția relației lor, care este scopul și unde pot apărea provocări.

Dacă vrei să știi ce spune cifra destinului despre tine, dar și cu influențează compatibilitatea în cuplu, citește interviul integral pe andreearaicu.ro

Sursa foto: Alina Botica

 

Distribuie articolul: