Kanye West, în vârstă de 44 de ani, a decis să înceapă o nouă viață. După despărțirea de soția sa Kim Kardashian și o poveste romantică eșuată cu Irina Shayk, rapperul a solicitat oficial schimbarea numelui. El a trimis documentele la un tribunal din Los Angeles, cerându-i judecătorului să îi schimbe numele din Kanye Omari West în Ye. West și-a argumentat intenția din motive personale.

Nu este prima dată când West își exprimă dorința de a-și schimba numele. În 2018, el a scris pe Twitter că deja va fi cunoscut sub numele Ye, care este o poreclă mai veche a rapperului cu o conotație religioasă. Kanye a menționat că acest cuvânt se găsește adesea în Biblie și înseamnă „tu”. Ye se numește și albumul pe care l-a lansat în 2018.

Interesant este că, atunci când a depus documentele pentru divorț, soția rapperului nu a cerut ca numele ei de familie să fie schimbat și să rămână doar Kardashian (acum are un nume dublu Kardashian West), iar cei patru copii ai cuplului poartă numele muzicianului.

Potrivit unei publicații americane, cel mai probabil, judecătorul va semna documentele și va aproba cererea lui West, deoarece nu există niciun motiv să-l refuze. În conformitate cu legea din California, judecătorul ia întotdeauna o decizie pozitivă în astfel de cazuri dacă nu există dovezi că schimbarea numelui este efectuată pentru a desfășura activități frauduloase sau alte lucruri interzise.

Sursa: spletnik.ru

Distribuie articolul: