În seara zilei de 13 ianuarie, marele artist Ștefan Petrache a trecut în neființă. Anunțul a fost făcut chiar de fiica acestuia, Stefania, aproape de miezul nopții, printr-o postare pe rețelele sociale. Mai multe personalități din Republica Moldova și din afara țării, admiratori și prieteni buni, și-au exprimat condoleanțele în legătură cu pierderea acestui maestru.

Printre cei care și-au exprimat regretul este colegul de scenă și prietenul interpretului, Gheorghe Urschi. Pe pagina lui de Facebook a apărut o postare emoționantă.

„S-a dus OMUL. Rețelele sunt pline. TV-urile reci. Suntem în lumi paralele? Puneți piesele/video/amintiri. Așa, pe lânga emisiuni și publicitate și grilele aprobate de CCA. Un tribute, un omagiu. Nu știm, dacă l-am meritat pe ȘTEFAN PETRACHE. E un gust amar, сă n-a adunat pietrele. S-au tot rostogolit. A spus-o chiar el „Eu mi-am trăit traiul, mi-am mâncat mălaiul, dar uite că de soţie, copii şi nepoţi mi-i milă.”. Susțineți familia PETRACHE”, este mesajul și îndemnul artistului.

Ne exprimăm încă o dată regretul și condoleanțele pentru trecerea în neființă a interpretului Ștefan Petrache!

Sursa: Facebook

Vezi și: S-a stins din viață interpretul de muzică ușoară Ștefan Petrache