Cine nu știe celebra replică a actriței Marilyn Monroe: „diamonds a girl’s best friend”? A știut frumoasa blondă ce spune! Nu cred că există femeie care să nu fie fascinată de bijuterii, dorind să aibă cât mai multe și mai speciale.

Mari sau delicate, cu pietre sau fără, simple sau dantelate, femeile doresc bijuteriile, le tresare inima când le zăresc și pe loc se îndrăgostesc, de un colier, de o pereche de cercei sau de un inel.

E un lucru știut că bijuteriile oferă femeilor un mod tacit de a-și exprimă personalitatea. Psihologii spun că în funcție de accesoriile  pe care le poartă o femeie îi poți intui caracterul și personalitatea.

Știu că ești în căutarea unui cadou ideal pentru femeia iubită. Cadou, pe care cred că îl poți găsi aici.

Alege bijuteria care să se asocieze perfect cu femeia din viața ta.

Noi îți propunem câteva tipuri de bijuterii cu care nu vei da niciodată greș.

Diamante pentru „DA”

Inelul cu diamant – o bijuterie care va aduce în viața unei femei multe emoții și mai apoi o amintire care va rămâne mereu cu ea.

Mulți bărbați aleg să facă marele pas chiar de ziua îndrăgostiților. Dacă ești în căutarea inelului perfect, atunci ești în locul care trebuie.

Poți alege un inel din aur alb cu un diamant păstrat sau un inel din aur roșu cu un superb diamant rotund sau chiar un set – cercei și inel.

Mai multe imagini vezi Aici

Aurul și Argintul – mereu în vogă

Pe lângă faptul că aurul și argintul nu va ieși niciodată din modă, aceste bijuterii sunt o investiție pe viață.

Poți opta pentru coliere cu diferite pandative, care pot fi purtate zilnic, nu doar la ocazii speciale.

 Alege ceva personalizat

Femeile adoră să știe că cel care le-a dăruit un cadou s-a implicat cu adevărat. Alege bijuterii are să simbolizele ceva pentru femeia iubită. De exemplu un pandativ în formă de literă sau semnul zodiacal.

Mai imagini multe găsești pe pagina de Instagram a magazinului.

Safir, Ametis, Topaz – pietre care nu lasă pe nimeni indiferent.

Pe lângă pietrele și diamantele clasice poți opta pentru ceva mai ieșit din tipare.De exemplu un colier cu o piatră colorată și care are o anumită simbolistică.

Pandative cu Ametist – este considerată piatra spiritualității și al liniștii interioare, o amuletă protectoare, care purifică, dar și cea care îi ajută pe artiști în procesul de creație.

Totodată, se spune că acesta stimulează inspirația și intuiția și ne ajută să vedem limpede lucrurile, fiind folosit și pentru meditație.

Safirul – această piatră are o puternică semnificație, fiind considerată, printre altele, aducătoare de noroc și de înțelepciune, și, în plus, deține proprietăți deosebite, care au efecte benefice asupra persoanelor care le poartă.

(Glisează pentru a vedea mai multe imagini)

Topazul – este piatra iubirii și a norocului și aduce împliniri în viața personală, prin faptul că îi ajută pe purtători să-și îndeplinească obiectivele. Fie că este vorba despre prietenie, dragoste sau afaceri, aceasta piatră prețioasă contribuie la îmbunătățirea relațiilor existente, încurajând onestitatea, loialitatea și încrederea.

Ai decis ce să alegi?

Magazinele EV-Gold pot fi găsite la adresele:

Chișinău, str. Ștefan cel Mare 8 (în incinta magazinului Unic)

Chișinău, str. Ștefan cel Mare 124

Chișinău, str. Ștefan cel Mare 128/1

Dondușeni, str. Feroviarilor 7.

Accesează site-ul – evgold.md/ro

Instagram

Facebook

 

Distribuie articolul: