O locuitoare a Marii Britanii, poreclită Rapunzel, se poate lăuda cu o podoabă capilară de 1,5m lungime. Decizia de a nu-și tunde părul a fost luată încă din copilărie. 

Malgozhata Kulchik, locuitoare a orașului Londra, cândva a decis că nu va mai apela la serviciile frizerilor. Decizia a fost luată la 7 ani și s-ar părea că sunt cuvinte simple, dar iată că după 27 de ani, vedem rezultatul frumos! Acum lungimea părului este de 1,5 metri.

Sursă: woman.ru

„Bărbații nu pot crede că părul este real. Ei spun că arată foarte frumos, impresionant și feminin. Unii dintre ei chiar se îndrăgostesc din cauza părului”, zice Malgozhata.

În pofida faptului că femeia nu duce lipsă de atenție, apar și comentarii negative, despre care a relatat într-un interviu pentru Daily Mail. „Oamenii sunt invidioși. Odată o colegă de muncă a spus că părul este prea lung și trebuie tuns”, a declarat ea.

Dar Malgozhata nu se conduce după părerile criticilor pentru că este mulțumită de ceea ce are. Probabil multe femei se vor întreba ce produse folosește pentru îngrijire, la acest capitol ea a relatat că produsele preferate sunt cele ce conțin ulei de cocos și nimic altceva.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursă: woman.ru