Săpunul, deodorantul și șamponul nu se numără printre lucrurile absolut necesare vieții de zi cu zi a acestor vedete. Dimpotrivă, aceste produse de uz zilnic nu sunt folosite deloc sau prea puțin de aceste superstaruri.


Gwyneth Paltrow

Vă mai aduceți aminte când frumoasa actriță a jurat că nu mai merge niciodată la Met Gala? Vreți să știți și motivul? Ei bine, diva spune că e prea cald acolo și că… transpiră. Nu știm de ce s-a plâns ea de întreaga situație, când suntem convinși că cei din jurul ei aveau mai multe motive să se simtă inconfortabil. „Îți venea să te ții pur și simplu de nas…”, a declarat o sursă pentru National Enquirer. Se pare că nu locul cu pricina era de vină, ci obiceiul câștigătoarei Oscarului de a prefera un stil de viață cam prea natural, din care sunt excluse produsele cosmetice mass-market. Din păcate, Gwyneth e în continuare de părere că mai bine miroase urât decât să moară prematur din cauza asimilării unor substanțe toxice.

Russell Crowe

Problema actorului e chiar mai complicată decât a colegei lui de breaslă sus amintite! Joan Rivers, cea care lua interviuri celebrităților pe covorul roșu, spunea că atunci când îl vede apropiindu-se pe Russell se retrage ea undeva unde vântul sau curentul să bată spre el și nu spre ea. Mai mult, când avea de filmat împreună cu Crowe, Renee Zellweger n-a mai suportat mirosul îngrozitor al actorului certat cu igiena corporală și a cerut o dublură pentru secvențele cu pricina.

Jessica Simpson

Altă frumusețe care nu respectă toate regulile de igienă! Chiar ea, cu gurița ei, a spus, în timpul emisiunii lui Ellen DeGeneres, că nu prea se spală pe dinți. „Dantura mea e așa de albă și oricum nu îmi place să-mi simt dinții prea alunecoși, ca după periat. Așa că nu mă spăl prea des pe dinți. Dar folosesc apă de gură și ață dentară totuși. Nu știu ce o să se întâmple la 60 de ani, probabil că n-o să mai am niciun dinte în gură, dar mai e până atunci.”

Julia Roberts

Ea nu folosește deodorant, dar nici săpun! Chiar unul dintre bodyguard-zii ei a catalogat-o pe actriță o hippy-oată în toată regula. Cică nu-și face duș cu zilele, ca să nu consume prea mult din resursele planetei. „Nici măcar pe cap nu se spală prea des. Zice că are părul prea uscat și că nu vrea să-l usuce și mai mult. O avea dreptate, dar e bine oare să arate apoi părul prea gras și nespălat?”, spune o sursă din anturajul divei.

Cameron Diaz

Actrița cu un sex appeal evident se prezintă de mute ori pe covorul roșu cu pete de transpirație la subraț. „Nu cred în antiperspirant! Nu-l mai folosesc de 20 de ani! Ajungi să miroși urât tocmai când folosești asemenea produs. Ceea ce face antiperspirantul e să țină tot mirosul urât acolo. Rade-te la subraț și gata, problema e rezolvată!”, spune cu convingere Diaz.

Sursa: okmagazine.ro