Ți-ai dorit vreodată să schimbi lumea? E imposibil, nu? Dar știi ce poți face? Să schimbi viața altui om. Vrem să îți povestim despre Andrei, un băiețel de doar patru ani, care merită o copilărie fericită și o viața plină de împliniri. Andrei s-a născut diferit. Din păcate micuțul are probleme grave de sănătate, dar vestea bună este că îl putem ajuta. 

Emilia este o mamă singură care crește doi copii, Andrei și Ecaterina. Andrei a fost diagnosticat cu autism infantil și cu retard mental sever.
Până la 4 ani, băiatul a stat doar în poziția culcat. Abia după ce a împlinit vârsta de 4 ani a început să facă primii pași, doar datorită unor intervenții terapeutice continue substanțiale la nivel local și național.

Andrei nu se poate descurca singur și pentru a efectua cele mai elementare acțiuni, are nevoie de sprijin și reabilitare continuă.
Astfel mama lui a căutat soluții și a găsit la o clinică din Rusia.

Reabilitarea este foarte costisitoare, iar mama nu poate să-i facă față singură. Pentru reabilitare și diagnosticare, căci medicii vor verifica pe deplin starea copilului chiar dacă are deja un diagnostic, este nevoie de o sumă de 20.000 de euro.

Mama lui Andrei face apel către toți oamenii cu suflet mare pentru a-l ajuta pe fiul ei. Orice contribuție, chiar și cea mai mică nesemnificativă, poate fi decisivă.

Iată cum puteți dona:

MCharity.org

GoFundMe

Paypal
[email protected] – pentru micuțul Andrei

Revolut
IBAN: LT43 3250 0579 3096 9989
SWIFT: REVOLT21

Cont Bancar
Număr card: 5574 8402 5627 6860
IBAN: MD77ML000002259A26173721
SWIFT:MOLDMD2X
Deținător: Emilia Pidgirniak

Distribuie articolul: