David Beckham ne-a obișnuit cu stilul său inconfundabil, cu ținute perfecte, corp bine lucrat și înfățișarea lui masculină impecabilă. Totuși, recent paparazzi l-au surprins într-o ipostază mai nefavorabilă, iar pozele nu fac decât să demonstreze că imaginea pe care o are starul presupune o muncă intensă, de care, David, uneori mai obosește.

Ultima apariție a lui David în vizorul internauților a cam șocat. Bărbatul apare într-o ținută mai puțin ordonată, iar ceea ce atrage cel mai mult atenția e podoaba lui capilară.

Imaginile nu fac decât să ne ducă cu gândul că Beckham se confruntă cu o cădere intensă a părului sau că i s-a început procesul de chelire. Cel puțin asta ar explica de ce Beckham mai tot timpul își acoperă capul. Urmăritorii lui fideli au observat deja că, chiar și pe pagina lui de Instagram, vedeta postează mai mult fotografii purtând chipiuri.

Amintim că anterior, Beckham apărea în spațiul public cu o podoabă capilară bine îngrijită. Firele de păr fiindu-i groase și dese.

În același timp, unii dintre fanii lui David s-au întrebat dacă nu cumva vedeta ar fi apelat anterior la transplant de păr, deși, în 2012, David declara că nu și-ar dori să recurgă la o astfel de procedură.

„Cu siguranță nu este nimic în neregulă dacă-ți faci această procedură. Dar, personal, nu cred că aș face-o. Dacă voi vedea primele semne de chelire, mă voi rade”, spunea pe atunci David.

Sursa foto: Dailymail.co.uk