Este imposibil să nu zâmbești măcar o dată atunci când le privești filmulețele. Recunoști personajele, nu doar după chip, ci și după caracter. Mulți așteaptă cu nerăbdare apariția unui nou episod, iar ei nu dezamăgesc niciodată. Comedy Zebra Show marchează 10 ani de la înființare. Băieții au distribuit pe rețelele sociale mai multe fotografii de colecție, alături de un mesaj aniversar, în care au dezvăluit de unde a început aventura lor.

 

„Zebrashow Family 10 ani!

Totul a pornit de la o echipă de TVC Zebra care, prin anul 2008 a ajuns în finala concursului unde a luat ultimul loc, pentru ca mai târziu, după un an, să devină campioană a USMF și să se transforme într-un grup de tineri în care s-au adunat cei mai buni TVC-iști.

Am avut prestații în cluburi de noapte unde ne rugam să evoluăm, după care să fim invitați. Curând am reușit să cucerim și să evoluăm, și pe scene mari, rămânând în același timp simpli (lumea care ne știe personal știe despre ce vorbesc). Pe lângă faptul că am devenit foarte repede o familie (cumetri, nași etc) aproape fiecare și-a format aici familia sa.

Au fost foarte multe momente când am vrut să spunem STOP, poate nu e ceea cu ce dorim să ne ocupăm, dar de fiecare dată am revenit… fiindcă ceva ne unea…

Și după 10 ani de activitate, chiar dacă nu suntem în acea componență… să știți că nu există foști zebriști. Noi vă iubim pe fiecare care a făcut parte din familia Zebra. Felicitări tuturor cu ocazia celor 10 ani de activitate. Sunt sigur că sunt cei mai frumoși ani din viața mea. La sigur, la bătrânețe vom avea ce povesti nepoților.

La mulți ani Zebra Show, tuturor care au crezut în noi de la început.

Totul abia începe… 🤗”, transmit, probabil, cea mai longevivă echipă de comedie din țară.

La mulți ani, Comedy Zebra Show!

 

Sursa: Facebook

Distribuie articolul: