Anatoly Kucherena a spus că procedura divorțului a început în urmă cu o lună și jumătate, și a asigurat că Kristina și Garik nu se despart din cauza rolului interpretat de către Kristina în ultimul film. 

Cât fanii așteaptă noutatea că totul este o farsă, pe fir a ieșit avocatul actriței și a vorbit despre divorțul cuplului. După spusele avocatului, procesul a început mult mai devreme, dar pandemia a stopat anumite activități și din această cauză totul s-a întins pentru o perioadă mai îndelungată. Acum însă, practic toate actele sunt gata și în curând urmează să fie prezentată cererea pentru divorț.

Sursă: woman.ru

Juristul nu știe motivul exact pentru care divorțează Garik și Kristina, dar afirmă că între ei s-a creat o incompatibilitate. „Ei se despart cu foarte mult respect unul față de altul. Ei au o fiică pe care o educă împreună și foarte mult contează ca ei să aibă în continuare o relație prietenoasă și caldă”, menționează juristul.

Directorul lui Harlamov, de asemenea, a accentuat că anunțul despre divorț nu este o glumă. Deși a recunoscut că nu cunoaște multe detalii. Iar despre divorț a aflat din postarea lui Garik.

Sursă: woman.ru

Distribuie articolul: