În ultima vreme tot mai multe familii cu copii renunță la apartamente și aleg să meargă la țară, departe de agitația orașului. Desigur mulți fac asta pentru că vor în weekend-uri să fugă de agitația orașului, însă în acest articol vă prezentăm povestea unui cuplu care nu avea posibilitatea de a cumpăra un apartament în oraș așa că cei doi au decis să renoveze o casă care, la prima vedere părea că nu mai are vreo șansă. 

Un cuplu din Ungaria, deoarece nu-și puteau permite o casă potrivită pentru ei și fiica lor, a cumpărat, la un preț avantajos, un teren care avea o cocioabă dărăpănată.

Tinerii au decis cum va fi casa lor ideală, au făcut un plan și s-au apucat de lucru. Familia nu avea bani suficienți, de aceea lucrările s-au desfășurat foarte lent și pe etape.

Au renovat mai întâi cele mai necesare elemente, acoperișul și podeaua. Unul dintre scopurile lor principale a fost extinderea spațiului. După ce au dat jos acoperișul vechi au construit o terasă de vară, mai exact o verandă deschisă cu mobilier de terasă, protejată de ploaie și vânt.

Noii proprietari au încercat să păstreze majoritatea detaliilor originale.

Tinerii au restaurat mobila de grădină și de casă veche rămasă de la proprietarii anteriori și au decis să repare cuptorul din cărămidă și lut. Această parte a interiorului este foarte valoroasă, deoarece a fost realizată conform tehnologiilor vechi. Cuptorul a fost lăsat la locul său inițial și reconstruit în totalitate.

După ce au finalizat renovarea în familia lor frumoasă a apărut și al doilea copil.

Distribuie articolul: