A fost rupt lanțul de iubire dintre trei celebrități autohtone de marcă: Pepe, pe de o parte, și nașii săi de la cununia cu fosta sa soție, Raluca, adică Andra și Cătălin Măruță, de cealaltă parte. CANCAN.RO detaliază această neașteptată ruptură.

Inițial, Andra și Cătălin Măruță au fost părinții spirituali ai lui Pepe atunci când acesta s-a căsătorit cu Raluca Pastramă. Ei au fost cei care i-au botezat fetițele, iar relația lor cu finii era foarte apropiată. Cu toate acestea, când Pepe a divorțat după opt ani de căsătorie cu Raluca, și relația sa cu nașii săi a avut de suferit.

Pepe nu este genul de persoană care se ceartă cu cineva, și aceasta s-a păstrat și în relația sa cu Cătălin Măruță și Andra. Ei au menținut întotdeauna o relație civilizată, dar între cei trei a intervenit o răcire a relațiilor. Nu se mai vizitează la fel de des și se sună doar cu ocazia evenimentelor de familie pentru a-și transmite urări, dar timpul petrecut împreună s-a redus semnificativ”, a declarat o sursă apropiată lor pentru CANCAN.RO.

În plus, Pepe nu a apelat la Andra și Cătălin Măruță să boteze copilul său cu actuala sa soție, Yasmine Ody. Nașii de la cununia sa cu Raluca au fost prezenți la petrecere, dar doar în calitate de invitați.
Nașul băiețelului lui Pepe a fost fratele său cel mare. Andra și Măruță au fost puși în fața faptului împlinit și nu au fost întrebați dacă doresc să-l boteze și pe acesta”, a adăugat aceeași sursă.

Întrebat cu privire la această ruptură, Pepe nu a confirmat, dar nici nu a negat, preferând să ofere o declarație evazivă, lăsând loc pentru interpretări. “Nu am de gând să mă justific pentru astfel de informații“, a declarat Pepe.

După divorț, atât Pepe, cât și Raluca, și-au reconstruit viețile cu alți parteneri și amândoi au devenit din nou părinți. Chiar dacă nu mai sunt prieteni, ei păstrează o relație civilizată în beneficiul celor două fetițe. Copilele locuiesc cu tatăl lor, dar își vizitează frecvent și mama, și sunt prezentate la toate evenimentele importante din familiile părinților lor. Mai mult, Pepe și Raluca s-au întâlnit recent în prima zi de școală, însoțind-o pe Maria, fiica lor cea mare, la școală.

Deși Pepe era în trecut o prezență frecventă în emisiunea lui Măruță, se pare că acum are alte interese. De menționat că cele două vedete lucrează în trusturi diferite, Pro TV și Antena 1, care au fost mereu rivali. În plus, prezentatorul TV nu mai invită la fel de des pe finul său pe platoul său TV, alături de care obișnuia să atragă ratinguri înalte.