În această vară se împlinesc 16 ani de când Andra s-a căsătorit cu Cătălin Măruță. Cu toate că au doi copii împreună, cei doi se comportă încă ca niște îndrăgostiți care simt primele fiori ai iubirii. Într-un scurt videoclip postat pe rețelele sociale, prezentatorul tv a arătat momentul când își ia rămas bun de la celebra sa soție, când aceasta pleacă la concerte și el nu poate să o însoțească.

De multe ori, Măruță merge cu Andra la concerte și o susține din culise, dar atunci când trebuie să rămână acasă cu copiii, momentul despărțirii este plin de tandrețe și cuvinte dulci. Cei doi s-au filmat în timp ce se priveau înduioșător și își exprimau dragostea reciprocă.

„Frumusețea aceasta este soția mea și pleacă la Brăila. Te iubesc! Ea este frumusețea mea și am zis să vi-o arăt și vouă. Te iubesc, să ai drum bun”, i-a spus Cătălin partenerei sale, printre săruturi și îmbrățișări.

În 23 august 2008, chiar de ziua de naștere a Andrei, solista și prezentatorul tv au făcut nuntă mare la Târgu-Jiu, orașul natal al lui Cătălin. Toată spuma showbizului a participat atunci la ceea ce s-a numit evenimentul anului. Aproape 800 de invitați în total au avut mirii la nuntă și alte sute de fani au luat cu asalt străzile orașului pentru a-i vedea pe Andra și Cătălin în rochie de mireasă și costum de ginere.

Distribuie articolul: