Ana Demian, tânăra de 24 de ani din Moldova, studentă la București este cea care merită toate aplauzele și laudele după ce ieri, în cadrul Marii Finale MasterChef, sezonul 7, a demonstrat performanțe remarcabile la capitolul gastronomie. Chiar dacă nu a luat premiul mare, Ana a obținut argintul, iar acest concurs, spune ea, a reprezentat unul dintre cele mai frumoase lucruri ce i s-au putut întâmpla.

Ana și ceilalți trei finaliști au avut de gătit în finală un meniu complet; antreu, fel principal și desert, toate la nivel de MasterChef. Doar moldoveanca și colegul său, Robert au reușit să ajungă până în ultima probă, cea care a fost una decisivă. La o diferență mică de puncte, Ana Demian a fost clasată pe locul doi – o premieră pentru Moldova.

Așa a arătat desertul pregătit de tânăra studentă:

Citește și: O moldoveancă are toate șansele să devină MasterChef România! „Arhitectura este viața mea, dar mai nou am început să proiectez și farfurii”

Noi am întrebat-o ce a marcat-o cel mai mul în această competiție, dar și cum a fost să fie singura moloveancă din acest an. Iată ce am aflat:

„MasterChef a însemnat una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată. Am descoperit ceea ce nu mi-am imaginiat că aș putea face, mi s-au deschis noi orizonturi, am înțeles că nu există limite, iar cea mai mare greșeală este să ți le pui. Trebuie să crezi în tine, să depui multă pasiune în tot ce faci, iar atunci vei reuși orice. Asta este lecția pe care am învățat-o, participând la această emisiune. A fost un sentiment aparte faptul că am reușit să ajung în finală, mai ales că, până în sezonul 7 nu a fost vreun moldovean finalist”, a declarat Ana Demian pentru Ea.md.

18527745_1347349128636027_3353892240801115040_n

Felicitări, Ana! În curând, revenim cu un interviu despre cea care a reușit să ne ducă faima peste Prut, dar și despre planurile sale de viitor!

Foto: Facebook.com