Se pare că noul iPhone, 14, pe care compania americană și-a propus să-l lanseze în anul viitor, va încerca să mulțumească tot mai multă lume cu pretenții mari. Mai multe noutăți despre acest telefon vei afla din articolul următor. 

iPhone 13 rămâne a fi ultimul râcnet de la Apple în 2021, însă fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea noului iPhone 14, în toamna anului 2022. 

Potrivit stiridinlume.ro cele mai râvnite caracteristici pentru noul model sunt: un design nou, revenirea Touch ID, camere îmbunătățite și chiar conectivitate USB. Senzorul de imagine principal cu rezoluția de 48 de megapixeli speră să mulțumească și cei mai pretențioși fotografi, care încă afirmă că senzorii camerelor produselor Apple sunt cele mai bune de pe piață. Prețul noului telefon va egala sau va fi mai mare decât prețul lui iPhone 13. 

iPhone 14 va arăta ca un iPhone 12 încrucișat cu un iPhone 4, adică va avea marginile plate. Pe acele margini, ar putea fi un buton de dezactivare a sunetului, care va face trimitere la imaginea lui iPhone 4. Carcasa telefonului ar putea fi făcută din titan, lucru ce îi conferă rezistență ridicată la șocuri. Spatele va rămâne din sticlă, dar aparent cu un finisaj asemănător satinat. Privind conectivitatea și încărcarea iPhone-ului, se presupune că se va trece la USB-C.

De asemenea, se pare că vom vedea un iPhone 14 și iPhone 14 Pro standard cu un ecran de 6,1 inch și un posibil iPhone 14 Plus și iPhone 14 Pro Max ce vor avea un display de 6,7 inch.

Tu aștepți apariția acestuia?

Sursa: stiridinlume.ro

Distribuie articolul: