Timp de aproximativ 80 de ani Superman ne-a uimit cu aventurile lui, a salvat lumea de nenumărate ori, a murit și a reînviat. Până în acest moment supereroul preferat a avut o istorie de dragoste de lungă durată cu Lois Lance. Însă în viitoarele serii feciorul „omului de oțel” va avea relații bisexuale.

DC Comics a anunțat lansarea celui de al cincilea număr al seriei de benzi desenate „Superman: Fiul lui Kal-El”. Aceasta va avea loc în luna noiembrie și aduce schimbări importante.

Jon Kent este fiul lui Clark și al lui Lane. Acesta preia de la tatăl său sarcina de salvator al lumii.

Și nu este una ușoară, tânărul simțind o presiune imensă. El este sprijinit de Jay Nakamura, un reporter de sex masculin, cu ochelari și păr roz.

Imaginile din benzile desenate, distribuite pe rețelele de socializare, îi arată pe Kent și Nakamura împărtășind un sărut pasional.

Scriitorul seriei, Tom Taylor, a spus că evoluția acestui nou Superman este în concordanță cu valorile pe care personajul le-a reprezentat întotdeauna – și, important, reflectă experiențele multor fani de benzi desenate.

„Simbolul lui Superman a reprezentat întotdeauna speranța, adevărul și dreptatea”, a spus Taylor. „Astăzi, acel simbol reprezintă ceva mai mult. Astăzi, mai mulți oameni se pot vedea în cel mai puternic supererou din benzi desenate”.