Un bărbat de 31 de ani şi complicele acestuia, o tânără de 26 ani, exploatau sexual mai multe tinere pentru servicii de videochat și show-uri cu caracter sexual. Activitatea acestora a fost curmată de Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale împreună cu colaboratorii Centrului pentru combaterea traficului de persoane.

Activitatea era desfăşurată într-un apartament din mun. Chişinău, special amenajat, în care erau filmate conferințe video și show-uri sexuale, cu implicarea a 7 tinere cu vârstele cuprinse între 18 și 23 de ani, originare din diferite regiuni ale ţării.

Pentru a beneficia de serviciile prestate, clienții transferau banii pe contul deschis pe numele organizatorului, care obținea un venit considerabil, valoarea exactă a căruia se stabileşte.

În cadrul perchezițiilor a fost ridicată tehnică computerizată utilizată de către infractori la comiterea faptelor criminale, carduri de extragere a banilor și alte obiecte ce confirmă vinovăția acestora.

În prezent învinuiţii sunt în stare de arest. În caz de condamnare, ei riscă o pedeapsă sub forma de închisoare pe un termen de până la 7 ani.

Sursa: AGORA.md