Andra a lansat o piesă nouă și un videoclip de vară, tocmai din vacanța din Grecia. A colaborat cu Pacha Man pentru ”Mi-ai luat mințile”, o piesă care e posibil să îți ia mințile și ție atunci când îi dai play.


Exact patru luni după „La refret”, Andra revine cu un clip nou. „Mi-ai luat mințile” o frumoasă melodie ce a fost compusă de Marius Moga, iar pentru clip Andra a lucrat cu Alex Ceaușu, cu care colaborează de mult timp pe partea de regie. Videoclipul este dinamic și plin de energie, iar versurile Andrei spun o frumoasă poveste de dragoste.

Vezi și: A filmat un clip și a fugit în vacanță! Unde se odihnește Andra, alături de soț și cei doi copii (FOTO)

Cand uit si cum ma cheama… #MiAiLuatMintile #soon ❤️

A post shared by Andra (@andra) on

Andra se află acum în vacanță în Grecia, dar nu și-a uitat fanii și a ținut cont să le dea vestea lansării într-un fel cu totul aparte. A făcut un live pe Facebook și a povestit că urmează să lanseze melodia, apoi a povestit și câteva detalii din interior. Filmările au avut loc pe litoralul românesc, la Mamaia mai exact, iar pregătirile au început de la ora două noaptea. Andra a mai spus că piesa aceasta îi dă un vibe aparte, datorită sound-ului și vizualului de vară și că își dorește să ajungă și la inimile fanilor ei.

Imediat lansez videoclipul piesei: “Mi-ai luat mintile!” ❤️
Update: A aparut clipul! ❤️ Il poti vedea aici: https://goo.gl/XEvRG3

Posted by Andra on 3 August 2017

Vara aceasta „le-a luat mințile”. Andra și Cătălin Măruță s-au tatuat!

Nu s-a tatuat în zadar! Andra anunță o nouă lansare

Distribuie articolul: