Jurnalistul Max Hasting s-a împărtășit cu mai multe citate dintr-un interviu nepublicat cu prințesa Diana, în care ea a spus de ce nu ar vrea ca prințul Charles să preia tronul regal și a făcut aluzie la o conspirație pregătită împotriva ei.

Producătorii noului documentar despre „Prințesa inimilor”, „Diana: Adevărul din spatele interviului”, promit să scoată în lumină totul despre relația prințesei Diana cu Prințul Charles. Nu este un secret că familia lor și căsnicia nu poate fi numită fericită. Dacă să dăm crezare zvonurilor, prințul Charles și-a legat viața cu Lady Dee după insistența tatălui său, în timp ce singur, mereu își dorea să fie cu soția actuală.

Filmul dezvăluie că, cu puțin înainte de celebrul ei interviu cu Martin Bashir pentru Panorama, Diana a împărtășit detalii despre viața personală cu Max Hasting, fost editor al Daily Telegraph.

„A devenit clar cât de mult îl ura pe Charles. Da, chiar îl ura. Când am întrebat-o dacă a fost vreodată fericită cu el, Diana mi-a răspuns: „Nu, căsătoria noastră a fost un iad de la bun început”.

„Am fost uimită de sinceritatea ei. A spus că singurul lucru care o îngrijorează este că fiul ei, prințul William, ar trebui să moștenească tronul. Diana a declarat că Charles nu va face față sarcinii. Ea a vrut ca el să renunțe la tron în favoarea ​​fiului său”, a spus Hasting.

Reamintim că prințesa Diana a decedat în urma unui teribil accident rutier la Paris, pe 31 august 1997. Încă nu se știe ce a cauzat accidentul: o coincidență tragică, starea de ebrietate a șoferului, sau totuși a fost o crimă planificată? Fostul bodyguard al prințesei este ferm convins că accidentul totuși a fost înscenat din timp și că Diană ar fi fost ucisă.

Sursă: glamour.ru