Pepe a jurat că se va întoarce din când în când la stilul muzical ce l-a consacrat şi iată că se ţine de promisiune – a lansat „M-am jurat”, un single nou dar vechi, clasic dar modern. 

Anul acesta ciudat pentru toată lumea se termină cum nu se poate mai frumos pentru Pepe, care a lansat un nou single ce vine direct cu videoclip, „M-am jurat”Piesa are toate ingredientele de a ajunge în fruntea tuturor clasamentelor de orice fel ar fi ele mai ales că la numai o zi de la lansare este în topul ascultărilor şi accesărilor pe YOUTUBE chiar dacă nu este o piesă care să se încadreze în tendinţele actuale ale industriei.

De altfel, „M-am jurat” este o promisiune îndeplinită a artistului faţă de comunitatea şi prietenii săi din online cărora le promisese că din când în când va lansa o piesă în stilul muzical ce l-a consacrat. Acesta este şi motivul pentru care, înainte de primul PLAY, videoclipul avea deja peste 6000 de aprecieri şi alte mii de comentarii şi distribuiri, toate aceste fără ca măcar un singur acord din piesă să se fi auzit.

„Ţin să mulţumesc FAMILIEI ONLINE pe care o am pentru încrederea acordată atunci când le-am spus prietenilor că „M-am jurat” este acel single pe care îl tot aşteptau, acea piesă ce este Pepe 100%. Iar ei au fost extraordinari și au făcut  această piesă să ajungă instant, peste tot, în chiar prima oră de la lansare.” a spus Pepe.

„M-am jurat” este totodată continuare aventurii muzicale a lui Pepe alături de Connect-R fiindcă el este cel care semnează partea de compoziţie dar şi versurile piesei. Colaborarea această este una extrem de prolifică mai ales dacă ne gândim că şi single-ul anterior al lui Pepe, „Inima Mea”, lansat în urmă cu fix 5 luni de către cei doi alături de Andra a fost şi este şi el un real succes. Omar Secada Dihigo este însă cel vinovat pentru că l-a întors, cel puţin pentru o piesă, pe Pepe la stilul muzical ce îl defineşte, atât de îndrăgit şi atât de cerut de către fani. Şi s-ar putea că lucrurile să nu se oprească aici şi acesta să fie începutul unei noi etape în carieră.

Distribuie articolul: