Celebrul brand Moschino și-a prezentat recent noua colecție de primăvară – vară, 2022. Piesele vestimentare parcă sunt rupte din cărțile de povești pentru copii: multicolore și cu personaje din desene animate.

Prezentarea a avut loc în Bryant Park, într-o după-amiază ploioasă, în cadrul săptămânei Modei de la New York, din Statele Unite ale Americii.

Pe podium au urcat unele dintre cele mai populare modele internaționale: Gigi Hadid, Irina Shayk și Taylor Hill. La prezentare a fost văzută şi Megan Fox, într-o ţinută albastră, mulată pe corp.

Cireașa de pe tort a fost ținuta purtată de Gigi Hadid, care s-a potrivit perfect cu rolul ei de mămică a unui bebeluș de 11 luni: ea a purta o rochie mulată pe corp, colorată, cu multe personaje din cărțile de povești: albinuțe, căprioare, șoricei, veverițe și un elefant. Accesoriul principal a fost o poșetă în formă de biberon!

Iar supermodelul Taylor Hill a purtat pe post de tiara un adevărat carusel care se ataşează de obicei la pătuţul copilului.

Vom vedea ulterior câtă popularitate vor avea articolele acestei case de modă italiene, printre mămicile cu pici. Cert este că sunt inedite!

Iată câteva modele din nou colecție:

Foto: Vogue.com