Rihanna, care a fost declarată oficial miliardară de către Forbes și a devenit cea mai bogată câtăreață din lume, are un nou motiv de a sărbători!

Aceasta a postat pe Instagram o imagine în care consumă caviar la micul dejun, pentru a sărbători cea mai nouă reușită. Parfumul său, Fenty Eau de Parfum, s-a vândut complet, în numai câteva ore de când a fost lansat.

Cum m-am trezit după ce #FENTYPARFUM s-a vândut complet în această dimineață!!!”, a scris Rihanna în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

Parfumul este inspirat de orașele favorite ale cântăreței din Barbados și include note de magnolie, mosc, tangerine, afine, absolut de trandafir, geranium și patchouli.

Rihanna a devenit oficial miliardară, în special datorită brandului Fenty. Forbes a anunțat că Rihanna are o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari, devenind cea mai bogată artistă din lume. În ciuda celor opt albume care au primit Discuri de Platină, cea mai mare parte din câștiguri se datorează linei sale de produse cosmetice, Fenty Beauty, care a fost lansată în anul 2017.

Brandul are în prezent o valoare estimată de 2,8 miliarde de dolari și a depășit profitul anual al altor branduri de beauty ale unor celebrități, printre care Kylie Cosmetics, deținut de Kylie Jenner și KKW Beauty, care îi aparține lui Kim Kardashian.

Succesul enorm de care s-a bucurat Fenty Beauty se datorează, în special, inclusivității sale fără precedent. Brandul oferă un număr de peste 40 de nuanțe, care se potrivesc diferitelor tonuri de piele, ceea ce a crescut considerabil accesibilitatea în rândul consumatorilor.

Sursa: adreearaicu.ro

Distribuie articolul: