Ieri a avut loc lansarea celui de-al nouălea album al lui Eminem – Revival. Rapperul de 45 de ani a revenit în forță după 4 ani de pauză. Pentru piesele noi, cântărețul a ales cele mai acute și interesante subiecte, precum politica, lupta împotriva celebrității, cântă despre relațiile cu copiii săi, despre dependență și altele.

Prin anii ’90, versurile lui Eminem erau influențate de relația complicată cu soția sa, Kimberly Anne Scott, cea cu care cântărețul a fost căsătorit de două ori. Au educat împreună o fiică care are acum 21 de ani, Hailie Jade Scott, și căreia Eminem i-a dedicat trei piese de pe noul album.

Albumul cuprinde 19 piese, dintre care doar 2 au fost prezentate publicului până în prezent „Untouchable” și „Walk on Water” ft. Beyonce. Albumul mai include colaborări cu Alicia Keys, P!NK, Ed Sheeran, Skylar Grey, Kehlani și alții.

Citește și: Vila de lux a lui Eminem, de vânzare. Are șase dormitoare și nouă băi (Foto)

Monologurile lui Eminem de pe noul album, potrivit criticilor, s-au dovedit a fi foarte personale și emoționante. În ele, cântărețul își cere iertare de la copiii săi (pe lângă Hailie, rapperul are mai mulți copii) și își amintește cum a stat în spital, aflându-se între viață și moarte.

„Zâmbetul este bun pentru fotografii. Întotdeauna prețuiți-vă reciproc. Eu mereu te voi iubi și voi râmâne în amintirea ta. Știu că nu mă vei uita. Numai să nu fiți triști când o să vă amintiți„  – sunt câteva versuri din piesele noi ale lui Eminem.

Distribuie articolul: