Se pare că mirii viitorului nu vor mai purta pe deget inele sub formă de cerc metalic, iar dacă nu vor renunța la ele, atunci o vor face pentru un motiv serios - pentru a purta cu sine ADN-ul partenerului de viață. Un alt trend care se bucură deja de popularitate în rândul mirilor este tatuajul pe degetul inelar.

Ideeea inelelor cu ADN aparține unui giuvaergiu de origine elvețiană –  Robert Grass. Vă întrebați de ce este atribuită aici noțiunea de ADN? Spre deosebire de inelele tradiționale, „verighetele” concepute de Grass conțin, pe partea interioară, ADN-ul fosilizat al partenerului de viață, care este acoperit de un diamant de 0.02 carate.

Altfel vorbind, mica părticică din corpul-ul jumătății este transformată în pulbere, apoi introdusă și căptușită în inel, pentru a fi purtată pe deget întreaga viață. Cert e că o astfel de verighetă ajunge să coste cam 23 000 de dolari.

photo-original

Un alt trend care va lua lua cu asalt căsătoriile viitorului este și renunțarea la verighetele materiale în favoarea unor tatuaje identice și permanente, care se realizează pe degetele inelare. Pe lângă faptul că nu se pierd întreaga viață, acestea reprezintă o alternativă modernă și relativ ieftină. Trendul minimalist a fost promovat pe Instagram cu hastagul #tattooring.

gew

Foto: Instagram, kickstarter.com, livescience.com

Distribuie articolul: