Kristen Stewart o va interpreta pe Diana într-o producție care se va concentra pe momentul în care prințesa a decis să divorțeze de Prințul Charles, la începutul anilor ’90, și să renunțe definitiv la posibilitatea de a deveni regină într-o bună zi.

Dacă inițial ne venea greu să ne imagină cum va arăta Kristen în acest rol, iată că după primele imagini de pe platoul de filmare, pur si simplu am rămas fără replică. Asemănarea dintre Kristen Stewart și Prințesa Diana este izbitoare.

Vezi și: O recunoști? Așa arată actrița Kristen Stewart în rolul Prințesei Diana

Recent a mai fost publicată o fotografie cu Kristen în rolul Dianei.

Filmul în care Kristen Stewart intră în rolul Prințesei Diana se intitulează „Spencer”, este regizat de Pablo Larraín și se concentrează pe o perioadă de trei zile, în preajma ultimului Crăciun petrecut de Diana în calitate de Prințesă, iar acțiunea are loc pe domeniul de la Sandringham.

Filmările au început luna trecută, iar scenariul este scris de Steven Knight, creatorul serialului de succes Peaky Blinders. Filmările au loc în Marea Britanie și în Germania, iar producția „Spencer” este programată spre lansare în toamna acestui an. Anul viitor, se împlinesc 25 de ani de la moartea Prințesei Diana, în tragicul accident de la Paris.

Râmâne de văzut dacă interpretarea actriței se va ridica la nivelul așteptărilor fanilor.

 

Distribuie articolul: