În maxim o lună, soția liderului de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, va deveni mămică pentru a doua oară. În ciuda speculațiilor cu privire la maternitatea pentru care ar opta, Nina Shtanski a venit cu o precizare pe contul său de pe o rețea socială. Gravida a subliniat că nu va naște „la Londra, în Israel sau în Cipru”, ci în Transnistria.

Cei care credeau că Nina Shtanski ar fi născut deja, ori că ar intenționa să nască într-o altă țară, s-au înșelat. Cel puțin asta se arată în mesajul virtual al gravidei, făcut public în această seară. Nina Shtanski a evitat, însă, să sublinieze sexul bebelușului care e așteptat cam într-o lună.

„Dragi curioși, sunt acasă. Călătoriile mele se reduc la tura Tiraspol-Rîbnița-Tiraspol. Da, eu și soțul am decis: copilul nostru va veni pe lume la o maternitate din Transnistria. Nimeni dintre rude și apropiați nu avea vreo îndoială în privința faptului. Maternitățile noastre sunt dotate cu tot ce este necesar, inclusiv tehnică de ultimă generație, care, sper eu, ca și oricare altă mamă, că nu va fi de folos. Anume aici, acasă, la Centrul de Sănătate Reproductivă și Planificare a Familiei, mă aflu în evidență în calitate de gravidă.

[…]

Recomandarea mea pentru toate femeile din Transnistria: dăruiți-le viață copiilor voștri acasă. Aici, precum se știe, chiar și pereții vin în ajutor. Medicina perinatală din Transnistria a făcut un mare pas și chiar salt în ultimii 3-4 ani.

Tututor celor care așteaptă venirea pe lume a unui copil, le urez sănătate, răbdare, somn strâns și energie pozitivă. Tuturor celor care așteaptă o astfel de perioadă meinunată precum e sarcina, le urez ca visurile să li se realizeze cât mai rapid. Fiți sănătoși și fericiți”, se arată în mesajul virtual al Ninei Shtanski.

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: